Durescom

Karlijn aan het woord

Met Durescom mogen wij aan veel mooie projecten werken bij onze klanten. Een van deze projecten was een HR-interim project bij Hago Rail Service. Er gingen in een korte tijd twee HR-adviseurs weg waardoor zij behoefde hadden aan niet één maar twee interim HR Consultants. 

Bram Metsers, HR Manager Hago Rail Services:

In de afgelopen jaren heb ik heel erg fijn samengewerkt met Durescom. Binnen HRS hebben we vanuit Durescom zowel HR generalistische als specialistische ondersteuning ingezet. In alle gevallen is de kennis ruimschoots aanwezig, maar wordt de echte meerwaarde geboden door zelfstartende en hands-on consultants die dicht in de business kruipen en zeer snel aansluiting vinden in het bedrijf. Dat zij door de hele organisatie bijna direct als collega’s werden beschouwd is een zeer groot compliment en helpt de snelheid en kwaliteit van de samenwerking enorm. Wat je zou mogen verwachten van HR ondersteuning werd naar volle tevredenheid ingevuld en de frisse blik op het verbeteren van processen heeft ons echt een stap verder gebracht. Dank Ellen, Elsbeth, Karlijn en Rebecca voor jullie top ondersteuning bij Hago Rail Services!  

Een van de HR Consultants die bij Hago aan de slag ging was Karlijn Verwijmeren. Naast interim HR Consultant, is ze ook actief op het gebied van Talent Development en is ze inzetbaar als externe vertrouwenspersoon. 

Karlijn, jij bent actief binnen verschillende kennisgebieden. Heb je een favoriet? Of hou je juist van de afwisseling?

De afwisseling is wat mijn werk leuk maakt. Je komt in veel verschillende soorten organisaties en branches terecht. Elk kennisgebied komt met zijn eigen type projecten, maar de kennis van een project, neem je natuurlijk altijd mee naar de volgende. 
Ik werk met veel verschillende mensen in alle lagen van de organisatie. Dat maakt mijn werk dynamisch, interessant en uitdagend. Wanneer een organisatie kiest voor bijvoorbeeld een interim HR Consultant, dan is er meestal iets aan de hand. Denk aan bijvoorbeeld een te hoog verloop, verzuimproblematiek of langdurige hoge werkdruk. Het is dan zaak om je de organisatie zo snel mogelijk eigen te maken en met al je kennis en kunde een plan van aanpak te maken. 

Uiteindelijk zijn de mensen mijn favoriete onderdeel van mijn werk. Toen ik met mijn collega Rebecca Bon aan de slag ging bij Hago Rail Service kwam daar nog het plezier van het werken met een Durescom collega bij.  We kregen alle twee ons eigen gebied. In deze rollen kregen we direct veel vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het ontdekken van een nieuwe organisatie en het bouwen van relaties kunnen delen met een andere Durescom collega was erg leuk en zorgde voor goede synergie. 

Wat is een kennisgebied dat volgens jou wel wat aandacht kan gebruiken?

Talent development kan bij veel organisaties nog grote slagen op leveren, zeker nu ten tijde van de Corona-crisis. Binnen Talent Development is het altijd belangrijk dat je weet welke talenten je in huis hebt zodat je dit op de juiste momenten kunt inzetten en je medewerkers geboeid kunt houden. Nu in deze corona tijd is het nog belangrijker geworden om de talenten van je medewerkers goed te kennen, te weten hoe je ze motiveert en verbind. 

Meer weten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Rebecca Bon

Product Manager Interim & Detacheringen
Meer weten? Of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Plaats een reactie