Durescom

Onze kennisgebieden

Veel organisaties hebben de behoefte om soms op een andere manier naar hun HR afdeling te kijken of deskundig advies in te winnen voor complexe vraagstukken. Durescom kan helpen zorgdragen voor een adequate instroom- doorstroom en uitstroom van uw medewerkers.

Van strategie tot uitvoering; de ervaren en enthousiaste consultants van Durescom zijn doelgericht en bieden direct resultaat voor jullie organisatie.

De consultants van Durescom kunnen je ontzorgen in een breed scala van opdrachten. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Dit geldt overigens ook voor de omvang of branche van een organisatie. Iedere organisatie is uniek en vereist een doeltreffende aanpak. Dankzij een doortastend en prettig optreden van de consultants van Durescom, hebben jullie je HR zaken snel op orde!

Externe Vertrouwenspersoon

Als externe vertrouwenspersoon zijn wij een onafhankelijke partij waar medewerkers kunnen aankloppen. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies hoe te handelen en hoe we het gevoel van veiligheid binnen de organisatie kunnen vergroten.

Talent Development

Zijn jullie klaar om een strategisch ontwikkelplan voor de mensen binnen jullie organisatie op te stellen, maar geen idee waar te beginnen? Dan helpen wij jullie graag verder.

MKB Advies

Binnen onze MKB advies dienstverlening, nemen wij graag verschillende HR taken uit handen voor het MKB. Van dagelijkse werkzaamheden tot het zijn van een sparringpartner of het uitvoeren van verschillende scans.

Duurzaam Inzetbare Organisatie

Als organisatie is het streven natuurlijk dat medewerkers goed en gemotiveerd hun werk (blijven) doen. Zodat ze nu en op de lange termijn waarde blijven leveren aan de organisatie en ook zelf dit zo te ervaren. Wij helpen jullie hier graag bij!

HR Analytics & Project Management

Begeleiding bij belangrijke, afdeling overstijgende HR vraagstukken. Denk hierbij aan reorganisaties, harmonisaties, overnames, optimaliseren van werkprocessen, strategische personeelsplanning of een combinatie van dit alles.

Interim Management & HR Verzuim

Als organisatie heb je soms extra capaciteit nodig op het gebied van HR. Om een specifieke situatie te begeleiden, om ziekte of verlof op te vangen of om een bepaald project op te zetten. Durescom helpt je graag om deze extra capaciteit op te vangen.