Durescom

Interim management, HR & verzuim

Als organisatie heb je soms extra capaciteit nodig op het gebied van HR. Om een specifieke situatie te begeleiden, om ziekte of verlof op te vangen of om een bepaald project op te zetten. Durescom helpt jullie graag om deze extra capaciteit op te vangen.

Interim HR management – Het voordeel van Durescom

Wanneer jullie op zoek zijn naar een HR Professional maken wij een match binnen ons eigen team. Zo staan wij garant voor de kennis en kunde van onze HR Consultants. Daarnaast zijn al onze HR Consultants ook NEN gecertificeerd. Onze medewerkers worden breed ingezet, daardoor nemen zij een schat aan kennis en informatie mee naar jullie organisatie. 

Waar kun je de interim HR Consultant voor inzetten?

  • Het opvangen van (langdurige) ziekte of verlof van de eigen HR-professional;
  • Het opvangen van de periode tussen het uitdienstreden van de eigen HR-medewerker en de nieuwe HR-medewerker;
  • Het oppakken van projecten op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid, verloop, personeelsplanning of andere HR-vraagstukken;
  • Tijdelijke uitbreiding of invulling van het HR en/of casemanagement team.

Je hebt behoefte aan een interim HR Consultant, wat nu?

Wanneer je behoefte hebt aan een interim HR Consultant neem je contact op met Durescom. Wij maken dan een afspraak om de behoefte te bespreken. Denk hierbij aan het type werk, hoe lang jullie ondersteuning nodig hebben, in welke branche jullie zitten en ook bespreken we eventuele andere dingen die voor jullie organisatie van belang zijn.

Ook willen we alles weten over jullie bedrijfscultuur. Dit omdat we niet alleen een match op skill, maar ook op cultuur willen maken. Zo zorgen wij ervoor dat jullie altijd de juiste professional in huis hebben. Nadat wij een match hebben gemaakt, plannen we een kennismakingsgesprek in met de desbetreffende HR consultant. Als jullie ook de klik voelen, gaat de consultant aan de slag!  

Wat onze klanten van ons vinden:

Interim werkzaamheden luisteren nauw. Het succes valt of staat met de juiste professionals die zelf startend zijn en zich naadloos laten opnemen in de organisatie. Wij vertellen je graag waarom wij hier goed in zijn, maar onze klanten kunnen dat nog beter. 

Ellen Leliveld

Interim management, HR & verzuim
Meer weten? Of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Durescom BV

Utrechtseweg 223-E
3818 EE Amersfoort
info@durescom.nl
088-031 38 60

KvK-nummer: 61052701