Durescom

Durescom (31)

MDIEU regeling

Met de MDIEU regeling kun jij subsidie aanvragen voor activiteiten die de Duurzame Inzetbaarheid van werknemers vergroot. Met deze regeling kun je een projectmanager duurzame inzetbaarheid aanstellen die samen met jouw organisatie gaat zorgen voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Welke activiteiten kan ik inrichten met deze subsidieregeling?

De activiteiten die je als werkgever kunt inrichten met deze regeling zijn erg uiteenlopend en daarom is er voor iedere type organisatie, in iedere fase van duurzame inzetbaarheid een passende activiteit te ontwikkelen.

  • Het ontwikkelen van een strategie en beleid op Duurzame Inzetbaarheid;
  • Ontwikkelen van een bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma of preventie programma; Workshops, coaching en training voor leidinggevende;
  • Het creëren van een online platform voor e-learnings, vacatures of een online kennisbank.
  • Opzet van een expertise centrum;
  • Programma voor onboarding;
  • Een bewustwordingscampagne, die werkenden aanzet tot het maken van eigen keuzes in verschillende levensfasen.

Naast de voorbeelden zie je hieronder de 4 thema’s die vallen onder de MDIEU subsidie:

Stel, ik wil als werkgever gebruik maken van de subsidieregeling hoe kan Durescom mij dan hierbij helpen?

Onze RADI (Register Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid) consultants helpen u van aanvraag tot uitvoer. Voor de aanvraag van de MDIEU regeling dient er een bedrijfsanalyse opgesteld te worden. Wij zorgen er samen met jouw bedrijf voor dat deze er komt. Tevens kunnen wij de administratieve handelingen ten behoeven van de aanvraag voor jouw bedrijf oppakken. Voor de uitvoering van het project gaan onze RADI consultants vervolgens samen met jouw bedrijf het projectplan opstellen. Welke problemen zijn er die je graag wilt oplossen? Wat wordt het plan van aanpak? Welke interventies gaan we inzetten en hoe gaan we deze implementeren en borgen? De RADI consultant zal gedurende het project de rol van projectmanager vervullen.

Wil je meer informatie over onze RADI consultants en wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? 

Hoe ziet het aanvraagproces van de MDIEU regeling eruit?

Rondom het aanvraagproces van de MDIEU regeling is er veel te vertellen. In onderstaande afbeelding is het aanvraagproces inzichtelijk gemaakt. Een korte opsomming over de MDIEU regeling  kun je vinden op de startpagina van de subsidies. 

Stefan Arp

Productmanager MKB
Meer weten of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Durescom BV

Utrechtseweg 223-E
3818 EE Amersfoort
info@durescom.nl
088-031 38 60

KvK-nummer: 61052701