Durescom

Neem contact met ons op

Vragen, opmerkingen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in, stuur een mail naar info@durescom.nl of bel ons op 033-200 3230.

Durescom BV

Utrechtseweg 223-E
3818 EE Amersfoort
info@durescom.nl
033-200 3230

KvK-nummer: 61052701

F.A.Q.

Wij maken graag, vrijblijvend, kennis met jullie organisatie! Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. We zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via 088-0313860 of per mail via info@durescom.nl. 

Durescom beschikt over een makkelijk bereikbare kantoorlocatie in Amersfoort. Wij vinden het echter ook plezierig om bij jullie langs te komen! Durescom werkt landelijk en een afspraak is eenvoudig geregeld! 

In eerste instantie zullen we tijdens een intakegesprek samen bekijken welke vraagstelling er bij jullie organisatie speelt. Als de vraagstelling helder is kunnen wij een oplossing op maat bieden. Voorbeelden hiervan zijn; het plaatsen van een HR consultant op basis van detachering, er wordt een project gedefinieerd en uitgevoerd of er wordt een abonnement afgesloten en wanneer er vragen zijn kunnen deze direct aan een consultant gesteld worden.