Durescom

Subsidies

Regelmatig worden er subsidies vanuit de overheid beschikbaar gesteld die werkgevers kunnen investeren in hun medewerkers. Op 1 september 2023 starten er 2 tijdsvakken voor de SLIM subsidie en de MDIEU regeling. De SLIM subsidie kun je inzetten voor talentontwikkeling en de MDIEU regeling voor Duurzame Inzetbaarheid. Beide subsidies zijn gericht op het binden en boeien van medewerkers, wat vast wel een uitdaging is voor jouw organisatie in deze tijd is.

 

Vanuit klanten krijgen wij regelmatig vragen zoals; wat kan ik met deze subsidie? Hoe vraag ik deze aan? En wat krijg ik gesubsidieerd? Onze consultants hebben ruime ervaring met het  uitvoeren van deze subsidieregelingen en helpen jou als werkgever graag verder. 

Subsidies

MDIEU regeling


Met de MDIEU regeling kunnen werkgevers subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroot. Met deze regeling kun je een projectmanager Duurzame Inzetbaarheid aanstellen die samen met jouw organisatie gaat zorgen voor duurzaam inzetbare medewerkers.

SLIM Subsidie


De SLIM subsidie is een regeling dat zich specifiek op het MKB richt, met als doel: leren en ontwikkelen in het MKB vanzelfsprekend te maken. Wil je medewerkers helpen met het inzichtelijk maken van hun talenten en valkuilen en hoe je dit als bedrijf kunt meenemen in je gesprekcyclus? Dan is de SLIM subsidie iets voor jou!