Durescom

HR-Analytics

Als ondernemer of HR-professional ben je misschien ooit begonnen in dit vakgebied vanwege je liefde voor mensen. Het idee om meer op data te vertrouwen lijkt dan wat vreemd, het is toch een mensen vak? Toch kan data je juist ondersteunen om je rol nog effectiever te vervullen. Door HR Analytics slim in te zetten, krijg je waardevolle inzichten in trends en ontwikkelingen binnen je organisatie, waardoor je beter grip krijgt op de impact van ingezette interventies en acties.

Met behulp van onze krachtige HR Analytics tools kun je jezelf ontwikkelen tot een nog betere HR-professional. Door de kracht van data te benutten, kun je je HR-strategie versterken en bouwen aan een succesvolle en veerkrachtige organisatie.

 

Onze HR-Analytics Tools

MTO

Meet en analyseer de tevredenheid van jouw medewerkers. Ontdek hun behoeften, drijfveren en zorgen, zodat je een betrokken en productieve werkomgeving kunt creëren.

HR Scan

Breng de effectiviteit van jouw HR-processen in kaart. Ontdek kansen voor optimalisatie en efficiëntie, zodat je HR-initiatieven kunt stroomlijnen en beter kunt inspelen op de behoeften van jouw organisatie.

prototyping process

Werkdrukscan

Beoordeel de werkdruk binnen je organisatie. Identificeer knelpunten en zorg voor een evenwichtige werklast om stress te verminderen en de prestaties te verbeteren

Verzuimanalyse

Identificeer trends en oorzaken van ziekteverzuim en stress op de werkvloer. Gedetailleerde inzichten helpen je om preventieve maatregelen te nemen ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van je medewerkers.

Onderzoek Cultuur & tevredenheid

Begrijp de heersende bedrijfscultuur en het tevredenheidsniveau van medewerkers. Ontdek sterke punten en gebieden voor verbetering om een positieve werkcultuur te bevorderen.

F.A.Q

HR Analytics is het proces van het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens met betrekking tot het personeelsbestand van een organisatie om datagestuurde beslissingen te nemen. Het is belangrijk voor organisaties omdat het hen helpt betere beslissingen te nemen met betrekking tot verzuim(preventie), werving, behoud, ontwikkeling en beloning van werknemers, wat uiteindelijk de prestaties en het succes van de organisatie kan verbeteren.

Dat kunnen wij je vertellen! Als je in een vrijbijvend gesprek aangeeft waar je tegenaan loopt of waar je meer over zou willen weten, kunnen wij een voorstel maken met de verschillende tools die jij nodig hebt. We denken graag met je mee.

HR-analyse kan organisaties helpen talentontwikkelingsmogelijkheden te identificeren door de prestaties en het potentieel van werknemers te analyseren en vervolgens gerichte ontwikkelingsplannen op te stellen. Zo heb jij inzichtelijk of mensen op de juiste plek zitten en hoe je talent in de organisatie (nog) beter kunt benutten en behouden.

Er zijn natuurlijk veel verschillende factoren die bijdragen aan een succesvol traject. Het begint bij het definiëren van duidelijke doelstellingen, het verzamelen en borgen van betrouwbare gegevens, de stakeholders op tijd en en voldoende informeren, goede onderzoeksvragen formuleren en de juiste tools en frameworks gebruiken voor het analyseren van de resultaten.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Wil je meer inzicht in jouw organisatie en medewerkers? Start dan een HR Analytics project met een van onze specialisten. Ons uiteindelijke doel is om jou niet alleen inzicht te bieden, maar ook praktische middelen aan te reiken waarmee je samen met jouw medewerkers daadwerkelijk verbeteringen kunt realiseren binnen jouw organisatie. We streven ernaar om je te voorzien van waardevolle instrumenten om jouw bedrijf te versterken en een positieve verandering te stimuleren.

Stefan Arp

HR ANALYTICS & PROJECTMAMAGEMENT
Meer weten? Of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Durescom BV

Utrechtseweg 223-E
3818 EE Amersfoort
info@durescom.nl
088-031 38 60

KvK-nummer: 61052701