Durescom

MTO

Binnen een organisatie zijn medewerkers het allerbelangrijkste. Medewerkers maken het verschil. Daarom is het belangrijk om medewerkers op de eerste plaats te zetten en goed naar ze te luisteren. Tevreden en gelukkige medewerkers produceren  meer, zijn minder vaak ziek en blijven gemiddeld twee jaar langer bij de organisatie. Daarom wil je als organisatie natuurlijk goed blijven weten hoe het met de medewerkers gaat. Dat organiseer je gemakkelijk via het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Eerst meten met een medewerkerstevredenheidsonderzoek, dan aan de slag met de resultaten.

Wil jij ook weten wat er speelt in jouw organisatie? Wil je een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat betrouwbare inzichten geeft in wat er goed gaat en wat beter kan? En wil jij dat jouw medewerkers (nog) beter kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Luister dan naar de feedback en ideeën van je medewerkers en laat een professioneel medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren door ons team. Wij onderzoeken hoe tevreden de werknemers zijn en koppelen de resultaten direct naar jou terug. Want succes in jouw organisatie bereik je niet alleen, dat doe je samen.

Met behulp van onze krachtige HR Analytics tools kun je jezelf ontwikkelen tot een nog betere HR-professional. Door de kracht van data te benutten, kun je je HR-strategie versterken en bouwen aan een succesvolle en veerkrachtige organisatie.

Thema's voor het onderzoek

Het bedenken van thema’s en vragen voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek kan best lastig zijn. Vanuit Durescom helpen wij je hier graag bij! Zo kan je gebruik maken van ons stadaard medewerkerstevredenheidsonderzoek of je kiest voor een op maat gemaakte variant die helemaal toegespitst is op jouw organisatie. Wij helpen je hier graag mee en hebben een voorbeeld vragenlijst opgezet. Als organisatie bepaal je welke onderwerpen belangrijk voor jullie organisatie zijn, en op deze onderwerpen wordt het onderzoek gefocust.

Thema’s die aan bod (kunnen) komen zijn:

Dagelijks werk
Thuiswerken
Werksfeer
Arbeidsomstandigheden
Ontwikkelmogelijkheden
waardering
Werkdruk
Leiderschap
Organisatiecultuur

Soorten onderzoek

Er zijn diverse varianten in medewerkerstevredenheidsonderzoek. Vanuit Durescom bieden wij altijd maatwerk: wij adviseren dat wat het best past. We vinden het daarnaast belangrijk dat het onderzoek energie geeft, daarom zijn al onze vragen kort en positief geformuleerd. Hieronder staan drie veelvoorkomende varianten van het medewerkerstevredenheidsonderzoek. Deze varianten kunnen ook in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Basis

Met het basis MTO van Durescom meet je de belangrijkste thema’s binnen je organisatie én maak je verbeterstappen:

Compleet

Met het complete MTO van Durescom krijg je een volledig beeld vn alle thema’s binnen je organisatie en kies je jouw verbetertraject

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Wil je meer inzicht in de tevredenheid van je medewerkers? Laat dan een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren door een van onze specialisten.

Ons uiteindelijke doel is om jou niet alleen inzicht te bieden, maar ook praktische middelen aan te reiken waarmee je samen met jouw medewerkers daadwerkelijk verbeteringen kunt realiseren binnen jouw organisatie. We streven ernaar om je te voorzien van waardevolle instrumenten om jouw bedrijf te versterken en een positieve verandering te stimuleren.

Stefan Arp

HR ANALYTICS & PROJECTMAMAGEMENT
Meer weten? Of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met mij op!

Durescom BV

Utrechtseweg 223-E
3818 EE Amersfoort
info@durescom.nl
088-031 38 60

KvK-nummer: 61052701