Durescom

HR Consultant 32 – 40 uur

Ben jij nu werkzaam als HR Business Partner of adviseur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je vooral afwisseling zoekt, weinig gebaande paden voor je hebt en dus uit de voeten kan met je eigen ideeën en initiatieven? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn een kleine HR Consultancy organisatie die groeit en wij zoeken mensen die graag met ons mee groeien. Onze consultants worden ingehuurd omdat ze juist net even anders naar dingen kijken en wél die kritische vraag durven te stellen.

Wat kan je bij ons verwachten in de rol van HR consultant?

Je gaat eerst kennis maken met je nieuwe collega’s die allemaal bezig zijn in verschillende opdrachten. Klanten komen bij Durescom voor advies of ondersteuning over alle voorkomende HR- en organisatie vraagstukken. Om de vraag van de klant zo goed mogelijk te beantwoorden, bepalen we vooraf hoe onze dienst eruit komt te zien. Veelal starten we in een detachering maar bij andere vraagstukken bieden we de oplossing aan als project. Denk hierbij aan een detachering in tijdelijke HR functies, functiewaardering, beoordelingssystematiek, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid of strategische personeelsplanning. Als HR consultant ga jij voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment.

Met andere woorden, je vindt het leuk om voor een aantal maanden onderdeel te zijn van een organisatie in een detachering, maar hebt geen probleem om dat weer achter je te laten voor een nieuw avontuur. Projectmatig werken spreekt je aan en meerdere projecten tegelijk oppakken binnen verschillende organisaties, gaat je goed af. Daar krijg je energie van!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM of aanverwante richting;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een HR advies functie;
  • Je bent initiatiefrijk, innovatief en je hebt lef! Met andere woorden, je durft je eigen pad te kiezen!
  • Je past niet in een standaard keurslijf en durft dus jezelf te zijn, met humor of een kritische blik 😊
  • Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, je redt jezelf wel;
  • Als HR consultant ben je regelmatig onderweg, en dus heb je een rijbewijs
  • En tot slot denk je graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat bieden wij?

Bij Durescom krijg je de leukste collega’s, niet alleen omdat het prachtige mensen zijn, maar zeker ook omdat je bij ons echt kan sparren over de inhoud. Als jij kansen ziet, zien wij ze ook! Dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien als professional en jezelf te specialiseren. Wij werken vanuit ons mooie kantoor in Amersfoort, maar uiteraard ook vanuit de kantoren van onze klanten of vanuit huis om zo niet bij te dragen aan nog meer file leed in dit land.

Ben jij onze nieuwe collega? Verras ons met je reactie door deze te sturen naar info@durescom.nl!