Durescom

Office Assistent 20-24 uur

Bij Durescom hebben we op dit moment een mooie uitdaging voor een ondersteunende administratieve rol! Wij zijn een kleine HR Consultancy organisatie die groeit, en wij zoeken mensen die graag met ons mee groeien. Ben jij een aanpakker en is het geen probleem dat wij nog niet helemaal bedacht hebben welke taken jij voor ons zou kunnen uitvoeren? Met andere woorden, dat je dus eigenlijk je eigen taakinhoud voor een groot gedeelte kan samenstellen? Dan zijn wij wellicht de juiste werkgever voor jou!

Wat kan je bij ons verwachten in de rol van Office Assistent?

Je gaat eerst kennis maken met je nieuwe collega’s die allemaal bezig zijn in verschillende opdrachten! Natuurlijk hebben we aan aantal standaard taken voor je bedacht, zoals onze klanten en hun medewerkers telefonisch te woord staan en onze diverse mailboxen onder controle houden. En natuurlijk werken wij ook met mooie systemen waar jij vaste taken in gaat verrichten van administratieve aard, maar jij bent vast prima in staat om te kijken waar je ons in kan ondersteunen.

Je collega’s zijn veel onderweg en komen geregeld binnenvallen op kantoor. Maar soms zit je ook een hele dag alleen op kantoor in Amersfoort en dat is voor jou geen probleem.

Met andere woorden, je vindt het leuk om je eigen ding te doen in een ondersteunende rol. Kan prima alleen werken, maar drinkt graag een bakkie koffie of thee met een collega om even bij te kletsen. Ondersteunen en faciliteren zit in je bloed, je helpt graag en je bent goed in administratieve processen.

De collega waar we naar op zoek zijn:

•             Heeft MBO niveau;

•             Is communicatief (zowel schriftelijk als mondeling) sterk;

•             Heeft weinig kaders nodig, jij vindt je eigen weg;

•             Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, je redt jezelf wel; 

•             En tot slot denk je graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat bieden wij?

Bij Durescom krijg je de leukste collega’s in een klein en hecht team. Als jij kansen ziet, zien wij ze ook! Dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien in je rol en takenpakket. Hiervoor krijg je uiteraard een passend salaris en benodigdheden om dit tot een succes te maken. In deze rol werk je vanuit ons mooie kantoor te Amersfoort.

Ben jij onze nieuwe collega? Verras ons met je reactie door deze te sturen naar info@durescom.nl!