Durescom

Reineke Bierma

PRODUCTMANAGER

EXTERNE VERTROUWENSPERSOON & MKB

In de afgelopen jaren heb ik me als HR consultant bij Durescom verder ontwikkeld als allround HR business partner. Projectmatig werken ligt mij goed; het samen werken aan een praktische oplossing voor een HR vraagstuk binnen de organisatie mét oog voor de medewerker. Zowel in mijn functie binnen Durescom maar ook bij diverse opdrachtgevers, heb ik een coachende rol richting collega’s. Ik weet als ervaren gesprekspartner snel vertrouwen te winnen en effectief te handelen. In mijn rol als externe vertrouwenspersoon is dat essentieel. Ik heb een brede belangstelling en ik ben sociaal en enthousiast. Daarnaast ben ik kwaliteitsgericht, ik kom mijn afspraken na en werk graag met en voor mensen.

Meer weten of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.