Durescom

HR Consultant (Junior & Medior) 32 – 40 uur

Bij Durescom hebben we op dit moment twee mooie HR Consultant plekken open in ons team. Wij zijn een kleine HR Consultancy organisatie die groeit, en wij zoeken mensen die graag met ons mee groeien. Ben jij een aanpakker en pas je eigenlijk niet in het standaard HR keurslijf? Dan zijn wij wellicht de juiste werkgever voor jou. Onze consultants worden ingehuurd omdat ze juist net even anders naar dingen kijken en wél die kritische vraag durven te stellen.

Wat kan je bij ons verwachten in de rol van junior HR consultant?

Je gaat eerst kennis maken met je nieuwe collega’s die allemaal bezig zijn in verschillende opdrachten! Klanten komen bij Durescom voor advies of ondersteuning over alle voorkomende HR- en organisatie vraagstukken. Geen persoon is hetzelfde en daarom gaan we samen met jou eerst bepalen wat je huidige kennisniveau is en welke werkzaamheden goed passen bij het ontwikkelpad dat we samen gaan opstellen. Leren staat hierbij voorop!

In de rol van junior HR consultant koppelen we je aan een ervaren collega, zodat je een goede begeleiding kan krijgen. Doelstelling is altijd dat we voor de klant zorgdragen voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment.

Met andere woorden, je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren in het brede HR vak. Zowel een detachering als projectmatig werken spreekt je aan en meerdere projecten tegelijk oppakken binnen verschillende organisaties, gaat je goed af. Daar krijg je energie van!

De collega waar we naar op zoek zijn:

•            Heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM of aanverwante richting;

•            Is toe aan een eerste of tweede stap in een brede HR advies functie;

•            Woont centraal in Nederland en vindt het geen probleem om te reizen;

•            Durft het eigen pad te kiezen binnen een opdracht!

•            Past niet in een standaard keurslijf en durft dus jezelf te zijn, met humor of een kritische blik😊;

•            Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, je redt jezelf wel;

•            Als consultant ben je regelmatig onderweg, en dus heb je een rijbewijs.

•            En tot slot denk je graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat kan je bij ons verwachten in de rol van Medior HR consultant?

Je gaat eerst kennis maken met je nieuwe collega’s die allemaal bezig zijn in verschillende opdrachten! Klanten komen bij Durescom voor advies of ondersteuning over alle voorkomende HR- en organisatie vraagstukken. Om de vraag van de klant zo goed mogelijk te beantwoorden, bepalen we vooraf hoe onze dienst eruit komt te zien. Veelal starten we in een detachering maar bij andere vraagstukken bieden we de oplossing aan als project. Denk hierbij aan een detachering in tijdelijke HR functies of participeer in projecten zoals functiewaardering, beoordelingssystematiek, verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid of strategische personeelsplanning. Als HR consultant ga jij voor een duurzame, resultaatgerichte aanpak met commitment.

Met andere woorden, je vindt het leuk om voor een aantal maanden onderdeel te zijn van een organisatie, maar hebt geen probleem om dat weer achter je te laten voor een nieuw leerzaam avontuur. Projectmatig werken spreekt je aan en meerdere projecten tegelijk oppakken binnen verschillende organisaties, gaat je goed af. Daar krijg je energie van!

De collega waar we naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde HBO opleiding richting HRM of aanverwante richting;
  • Is toe aan een nieuwe stap in een HR advies functie;
  • Woont centraal in Nederland en vindt het geen probleem om te reizen;
  • Durft het eigen pad te kiezen binnen een opdracht!
  • Past niet in een standaard keurslijf en durft dus jezelf te zijn, met humor of een kritische blik😊;
  • Werkt graag samen maar kan daarnaast ook goed solistisch werken, je redt jezelf wel;
  • Als HR consultant ben je regelmatig onderweg, en dus heb je een rijbewijs.
  • En tot slot denk je graag in oplossingen, problemen zijn er al genoeg!

Wat bieden wij?

Bij Durescom krijg je de leukste collega’s, niet alleen omdat het prachtige mensen zijn, maar zeker ook omdat je bij ons echt kan sparren over de inhoud. Als jij kansen ziet, zien wij ze ook! Dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien als professional en jezelf te specialiseren. Hiervoor krijg je uiteraard een passend salaris en benodigdheden om dit tot een succes te maken. Wij werken vanuit ons mooie kantoor te Amersfoort, maar uiteraard ook vanuit de kantoren van onze klanten of vanuit huis om zo niet bij te dragen aan nog meer file leed in dit land.

Ben jij onze nieuwe collega? Verras ons met je reactie door deze te sturen naar info@durescom.nl!